Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Rubik 3x3x3 kocka, pyramid csomagolásban

Rubik 3x3x3 kocka, pyramid csomagolásban
 • Rubik 3x3x3 kocka, pyramid csomagolásban
3 290 Ft
Az eredeti, klasszikus és világhírű 3x3-as Bűvös kocka, Rubik Ernő igazi Hungarikum logikai játéka. A 26 színes kis kocka az oldalak forgatásával 43.252.003.274.489.856.000 különböző helyzetbe hozható! Keverd össze az oldalak tengely menti elforgatásával a színeket majd állítsd vissza eredeti állapotába, úgy hogy az egy oldalon található kockák színei megegyezzenek. Rendeld meg most különleges pyramid csomagolású változatát!
 • Részletek

  A 21. század legújabb Rubik kockája egy teljesen új technikai tervezés alapján készült, amelynek a belső felépítése és szerkezete számos, eddíg nem alkalmazott megoldást tartalmaz. Az új design legfontosabb tulajdonsága, aminek legfőképpen a versenyzők fognak örülni, hogy az új szerkezet következménye képpen a kocka nagyon könnyen és gyorsan tekerhető, versenyzésre alkalmas.  Tulajdonságok:

  - A kocka semmiképpen nem eshet szét. Ütés, kopás álló, így biztos lehet benne mindenki, hogy még a kisebbek kezében is épségben megmarad.

  - Mivel a kocka nem esik szét, azt nem lehet szétszedni. Ha ez elemeket kifeszítjük, az csak elem eltörésével lehetséges.

  - NINCS MATRICA!

  - Színes lapok síkban vannak elhelyezve, így a kocka örökéletű.

  - Nagyon gyorsan tekerhető, versenykockázásra alkalmas.
 • Cikkszám
  R590055