Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Takenoko magyar kiadás társasjáték

Takenoko magyar kiadás társasjáték
10 240 Ft
Képes vagy bambuszt növeszteni az ültetvényeiden még akkor is amikor egy csintalan panda ott eszik ahol csak tud és akkor amikor csak akar? Minden Takenoko játszmában Nippon császár kertészei vagyunk aki az ő óriási Pandájára vigyáz és a növekedő bambusz ültetvényeire. A te feladatod: megmunkálni, és öntözni a földterületeket melyek zöld, sárga és rózsaszín bambuszt termenek. Minden körben meglátod, mire számíthatsz időjárás terén és két dolgot tehetsz: új területet vásárolsz, öntözőcsatornákat ásol, bambuszt termesztesz, megeteted a pandát vagy egy célkitűzés kártyát rajzolsz. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja összegyűlt a célkitűzésekből!

Beszállítói készlethiány miatt a termék átmenetileg nem rendelhető!
 • Részletek

  Bambusztermesztés profi módon

  Képes vagy bambuszt növeszteni az ültetvényeiden még akkor is amikor egy csintalan pandaott eszik ahol csak tud és akkor amikor csak akar? Minden Takenoko játszmában Nippon császár kertészei vagyunk aki az ő óriási Pandájára vigyáz és a növekedő bambusz ültetvényeire.

  A te feladatod: megmunkálni, és öntözni a földterületeket melyek zöld, sárga és rózsaszín bambuszt termenek. Minden körben meglátod, mire számíthatsz időjárás terén és két dolgot tehetsz: új területet vásárolsz, öntözőcsatornákat ásol, bambuszt termesztesz, megeteted a pandát vagy egy célkitűzés kártyát rajzolsz. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja összegyűlt a célkitűzésekből!

  A játék tartalma:

  28 varázslat lapka
  90 műanyag bambusz szakaszok
  20 fából készült öntöző csatorna
  55 kártya
  4 játékos tábla
  8 fa akció zseton
  1 időjárás játékkocka
  1panda bábu
  1 kertész bábu
  További információ:

  Ajánlott kor: 8+
  Játékidő: 45+ perc
  Játékosok száma: 2-4
  Rendeld meg most és légy te a legjobb kertész!

  Életkor 8+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Hosszú (30-60 perc)
  Kategória Családi
 • Cikkszám
  MTG10015