Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Cocktail Games Imagine társasjáték

Cocktail Games Imagine társasjáték
 • Cocktail Games Imagine társasjáték
 • Cocktail Games Imagine társasjáték
 • Cocktail Games Imagine társasjáték
6 990 Ft
Te vagy az asszociációs játékok királya? Rá tudnál vezetni másokat úgy is a megoldásra, hogy nem mutogathatsz és hangot sem adhatsz ki? Próbáld ki a formabontó Imagine társasjátékot és legyél te a legkreatívabb játékos! Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, hogy rávezesd játékostársaidat a megoldásra!
 • Részletek

  Az Imagine társasjáték Franciaországban az év társasjátéka jelöltje lett.  Képzelj el egy játékot, aminek csak a képzeleted szabhat határt... vagy próbáld ki!
  Az Imagine party társasjáték egy izgalmas feladványokból álló játék, ahol multifunkciós szimbólumkártyákon szereplő egyszerű ábrák mozgatásával és egymásra helyezésével viheted közelebb a többieket a megoldásához.  Mitől különleges?

  A világszinten is ismert kommunikációs játékkal ellentétben itt nincs lehetőséged mutogatni, megszólalni, sem pedig rajzolni. A rendelkezésedre álló 60 darab szimbólumkártyát kell minél ügyesebben felhasználnod, hogy játékostársaid rájöjjenek feladványodra. Ha valaki rájön a feladványodra, mindketten kaptok egy pontot.  Hogyan lehetséges ez?

  Használd a fantáziádat! A többi játékos csak egy egyszerű kört lát a kártyán? Neked mondjon többet! Legyen egy ember feje, a felhők mögül kibújó nap, egy narancs egy gyümölcsös kosárban, vagy akár egy fa lombja! A lehetőségek tárháza végtelen. Keress hozzá további alakzatokat, forgasd el a kártyákat, tedd egymásra, késztesd mozgásra a lapokat, hogy ábráid "megelevenedjenek". Engedd, hogy a képzeleted irányítsa a játékot! Ez a győzelem kulcsa!  Tipp

  Nagyon jól megy a játék? Találj ki új feladványokat! A közös emlékek jó alapul szolgálnak ahhoz, hogy új szavakat, vagy szókapcsolatokat alkoss. Elsóztátok az ételt egy kerti főzés alkalmával? Legyen a kiválasztott szó a "babgulyás"! Nemrég született új családtag? Vicceld meg az újdonsült szülőket a "hasfájás" szóval. Légy kreatív, csalj mosolyt játékostársaid arcára!  Ajánlott kor: 12 év
  Imagine feladvány Imagine feladvány Imagine-kártya

  A játék tartalma:

  65 feladványkártya
  60 szimbólumkártya
  35 zseton (25 db 1-es és 10 db 3-as zseton váltáshoz)
  1 játékszabály


  Rendeld meg most és kápráztasd el a többieket találékonyságoddal!  Életkor 12+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Party
  Kiadás Cocktail Games
 • Cikkszám
  CGIMAG01_HU