Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Asmodee Crazy Circus társasjáték

Asmodee Crazy Circus társasjáték
 • Asmodee Crazy Circus társasjáték
5 890 Ft
A Crazy Circus kedves kis állatfiguráit látva azt gondolhatjuk, hogy ez egy egyszerű gyermekjáték; ne tévesszen meg, sokkal nehezebb, mint gondolnánk! A játék lényege, hogy a két emelvényen álló oroszlánt, jegesmedvét és elefántot a vezényszavak segítségével abba a formációba rendezzük, amit a kártyalapon láthatunk. Egy biztos, csak a leggyorsabb és legügyesebb idomár nyerhet!

 • Részletek

  Legyél Te a leggyorsabb és legsikeresebb idomár!

  A Crazy Circus kedves kis állatfiguráit látva azt gondolhatjuk, hogy ez egy egyszerű gyermekjáték; ne tévesszen meg, sokkal nehezebb, mint gondolnánk! A játék lényege, hogy a két emelvényen álló oroszlánt, jegesmedvét és elefántot a vezényszavak segítségével abba a formációba rendezzük, amit a kártyalapon láthatunk. De mik ezek a vezényszavak? "Ma", "Lo", "So", "Ki" és "Ni". Ezen vezényszavak megfelelő kombinációját kimondva - a valóságban persze kiabálva a játék túlfűtöttségétől - tudjuk az állatokat irányítani. Nem is olyan könnyű, igaz? Egy biztos, csak a leggyorsabb és legügyesebb idomár nyerhet!

  Hogyan játsszátok?

  Amint felfordítjátok a lapot, amin a formáció látható, akkor a "parancsok" segítségével szóban el kell mondanotok, hogy hogyan kellene átrendezni a figurákat. Az első, akinek sikerül helyes parancssorozatot mondania, megnyeri a kört! Ez a valóságban úgy néz ki, hogy a játékosok "NiKiMaLo"-hoz és "NiMaSo"-hoz hasonló "szavakat" kiabálnak. Rendkívül szórakoztató játék, ahol csak a leggyorsabb nyerhet!

  Rendeld meg most és tedd próbára magad!

  Életkor 8+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Családi
 • Cikkszám
  ASM33738