Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Asmodee Black Fleet társasjáték

Asmodee Black Fleet társasjáték
 • Asmodee Black Fleet társasjáték
10 990 Ft
Hírnév, szerencse, pénz - ezeket keresi mindenki a Karib-tengeren! A kalózok, a kereskedők és még a haditengerészeti hajók kapitánya is! Járj egy lépéssel a többiek előtt, juss gyorsabban pénzhez és szabadítsd ki a kormányzó a lányát a váltságdíj megfizetésével, hogy tiéd lehessen a győzelem! Urald a Karib-tengert ezzel a fantasztikus családi társasjátékkal!
 • Részletek

  Urald te a Karib-tengert!

  Hírnév, szerencse, pénz - ezeket keresi mindenki a Karib-tengeren! A kalózok, a kereskedők és még a haditengerészeti hajók kapitánya is! Járj egy lépéssel a többiek előtt, juss gyorsabban pénzhez és szabadítsd ki a kormányzó a lányát a váltságdíj megfizetésével, hogy tiéd lehessen a győzelem!

  Hogyan játsszátok?

  A Black Fleet taktikai kártya-alapú társasjátékban három különböző hajó kapitánya vagy; a kereskedőhajód dublonokat szerez neked a kikötők közötti termékek szállításával, a kalózhajód azáltal, hogy megtámadja és meglopja a kereskedőket, a hadihajód pedig azáltal, hogy elsüllyeszti az ellenfeleid kalózhajóit. A saját kis (nem mindig tisztességes módon szerzett) pénzedből pedig fejlesztheted a hajóid fejlődés kártyák vásárlásával, amelyek extra képességeket adnak.

  A Black Fleet elismerései:

  2014 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation jelölt
  2014 Golden Geek Best Family Board Game jelölt


  Rendeld meg most és tedd próbára magad!

  Életkor 8+
  Játékosszám Party (3 vagy felette)
  Játékidő Hosszú (30-60 perc)
  Kategória Családi
 • Cikkszám
  ASM33570