Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Blackrock Games - Piratoons társasjáték

Blackrock Games - Piratoons társasjáték
 • Blackrock Games - Piratoons társasjáték
10 990 Ft
Rakd össze hidegvérrel és villámgyorsan a legmegkapóbb és leggyorsabb hajót, és vedd fel a leghatékonyabb személyzetet akik veled tartanak majd a legizgalmasabb kalóz kalandon. Kapitányt kell választani, aki elhelyezi a kincset. Válaszd ki a személyzeted de gondolkodj, mire van a legnagyobb szükséged. A kincs közelinek tűnik, de nem mindenkinek lesz belőle része. Tárd fel a kincsesláda tartalmát. Irány a fedélzet! A leglassúbb rá fog jönni, hogy a kincsesláda nem marad örökké nyitva. De őrizd meg méltóságod, különben a Kalózkodás Nemzetközi Törvénykönyve fogja megtanítani hogyan kell! Óvatosan játszottál, és pár személyzeti tag még a fedélzeten maradt? Ez nagyszerű dolog lehet, hisz még jutalomban is részesülhetsz! Engedd, hogya legjobb játékosok nyerjék a legnagyobb dolgokat, és alkalmazd a legbátrabb legénységi parancsnokokat. Hogyha pár erőforrás megmaradt a csata után, blöffölj ellenfeleidnek, hogy a legjobb üzletet csináld meg. Optimalizáld lapkáidat, és légy nagyon büszke hajódra!
 • Részletek

  Igazi kalóz élet!

  Rakd össze hidegvérrel és villámgyorsan a legmegkapóbb és leggyorsabb hajót, és vedd fel a leghatékonyabb személyzetet akik veled tartanak majd a legizgalmasabb kalóz kalandon.

  Kapitányt kell választani, aki elhelyezi a kincset. Válaszd ki a személyzeted de gondolkodj, mire van a legnagyobb szükséged. A kincs közelinek tűnik, de nem mindenkinek lesz belőle része.
  Tárd fel a kincsesláda tartalmát. Irány a fedélzet! A leglassúbb rá fog jönni, hogy a kincsesláda nem marad örökké nyitva. De őrizd meg méltóságod, különben a Kalózkodás Nemzetközi Törvénykönyve fogja megtanítani hogyan kell!
  Óvatosan játszottál, és pár személyzeti tag még a fedélzeten maradt? Ez nagyszerű dolog lehet, hisz még jutalomban is részesülhetsz!
  Engedd, hogya legjobb játékosok nyerjék a legnagyobb dolgokat, és alkalmazd a legbátrabb legénységi parancsnokokat.
  Hogyha pár erőforrás megmaradt a csata után, blöffölj ellenfeleidnek, hogy a legjobb üzletet csináld meg.
  Optimalizád lapkáidat, és légy nagyon büszke hajódra!
  A játék tartalma:

  2 kétoldalas tábla, élekkel (kincsesláda)
  48 felszerelés lapka
  32 hajó lapka
  24 személyzet
  40 aranyérme
  32 bomba pontszám zseton
  115 másodperces homokóra
  2 játékos segédeszközök
  További információ:

  Ajánlott kor: 8+
  Játékidő: 30 perc
  Játékosok száma: 2-4
  Rendeld meg most és próbáld ki milyen érzés kalóznak lenni!

  Életkor 8+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Hosszú (30-60 perc)
  Kategória Party
  Kiadás Blackrock
 • Cikkszám
  ACT001PI