Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Abacus Leo társasjáték

Abacus Leo társasjáték
 • Abacus Leo társasjáték
 • Abacus Leo társasjáték
 • Abacus Leo társasjáték
 • Abacus Leo társasjáték
 • Abacus Leo társasjáték
Leó bozontos sörényét már bizony meg kellene nyírni, de hiába várja Bobo, a fodrász, az állatok királya sok helyen megáll beszélgetni! Segítsetek Leónak eljutni a majom-fodrászhoz! A ösvény mentén sok állat lakik, de ne aggódjatok, ha az első nap nem sikerül Leónak odaérni, a második nap már könnyebb lesz - persze csak ha sikerül megjegyezni, hogy melyik állat hol lakik!
 • Részletek

  Segíts Leónak, az oroszlánnak!

  A Leo egy egyszerű, mégis izgalmas kooperatív játék, ahol a gyerekek közös munkával tudják végigvezetni az oroszlánt az úton. Már 6 éves kortól élvezhető szórakozást nyújt, remekül fejleszti a memóriát és a csapatban való együttműködést.

  A játék menete:

  Leó reggel 8 órakor kipattan az ágyból, hogy elinduljon a fodrászhoz, ehhez azonban végig kell mennie az ösvényen. A dzsungellapkák alján találhatóak az őserdő lakói, akikkel folyton leáll beszélgetni. A megkevert kártyákat osszuk szét a játékosok között. Mindenki kijátszik egy lapot egymás után és annyit kell lépni, amennyit a kártya mutat. Ahol Leó megáll, felfordítjuk a lapot és ha egyezik a kártya színe a lap színével, jöhet is a következő játékos és Leó már mehet is tovább.
  Máskülönben annyival előrébb kell állítani az órát, amennyit látunk a dzsungellapkán.

  Ha a mutató körbejár, és újra 8-at mutat, Leó hazamegy és a kirakón hozzá kell illeszteni egy loboncot az oroszlánhoz.

  A következő nap a játékosoknak meg kell jegyezni, hogy hol milyen színű lapka volt és vissza kell fordítani. Újra megkeverjük a kártyákat és szétosztjuk.
  És itt kezdődik a csapatmunka: a játékosok sorrendje nem változtatató, kártyát nem cserélhetnek, de megbeszélhetik hol és milyen lapkákra emlékeznek, kinek milyen lap van a kezében és azt is, hogy ki melyik lapot rakja le.

  Csak csapatmunkával tudják eljutattni Leót a fodrászhoz, így szükség van közös taktikára és persze elég jó memóriára!

  Rendeld meg most!

  Életkor 6+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Memóriajáték
 • Cikkszám
  ABA34658