Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Djeco Good Look társasjáték

Djeco Good Look társasjáték
4 290 Ft
Most te lehetsz a nyulak divattervezője, miközben ki kell találnod, hogy a másik divattervező milyen ruhát aggatott az ő modelljére! A jó tippekért finom répa jár, és ha sikeres vagy, egy egész aranypénzt is bezsebelhetsz! A Look Good társasjáték a megfigyelőkészséget, a kézügyességet, és természetesen a memóriát is fejleszti. Az egyes darabok strapabíró anyagból készültek, hogy a legkisebbek se tudják tönkretenni.
 • Részletek

  A divatvilág a nyulak számára is nagyon fontos, elvégre ott is az számít, hogy jól nézzenek ki! Most te lehetsz a nyulak divattervezője, miközben ki kell találnod, hogy a másik divattervező milyen ruhát aggatott az ő modelljére. A jó tippekért finom répa jár, és ha sikeres vagy, egy egész aranypénzt is bezsebelhetsz!

  A Look Good társasjáték a megfigyelőkészséget, a kézügyességet, és természetesen a memóriát is fejleszti. Az egyes darabok strapabíró anyagból készültek, hogy a legkisebbek se tudják tönkretenni.

  Szabályok: A lapokat alaposan megkeverjük, majd minden játékos húz egy kártyát. A nyulunkat titokban úgy kell felöltöztetni, ahogy az a kártyán van - a legfiatalabb játékos kezd. Az éppen soron lévő játékosnak ki kell találnia, hogy mi van egy másik játékos nyulán. Minden helyes tippért egy répa jár, de maximum 4-szer tippelhet egy ember (döntetlen esetén mindkét játékos még 2-szer). A legtöbb tippet kitaláló játékos a végén aranypénzt kap. A játék akkor ér véget, ha elfogytak a lapok, és az győz, akinek a legtöbb aranypénze van.

  A doboz tartalma:

  27 kártya
  27 nyuszidarab
  24 érme
  10 répa
  Rendeld meg most ezt az aranyos és szórakoztató játékot!

  Életkor 4+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Oktató-Fejlesztő
 • Cikkszám
  8498