Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Djeco Rajzolni tanulok lépésről lépésre (Joséphine and Co)

Djeco Rajzolni tanulok lépésről lépésre (Joséphine and Co)
3 590 Ft
Minden gyermek életében eljön az idő, amikor elkezdi nyaggatni a szüleit, hogy mutassák meg neki, hogyan kell rajzolni. A Djeco Step by Step játékkal remekül fejleszthető a kicsik kézügyessége és kreativitása, hiszen miután már elsajátították az alapokat, kiegészíthetik a mintákat, vagy akár teljesen mást is rajzolhatnak! Ha pedig az alapok már megvannak, a tábla szinte korlátlan mennyiségben újrarajzolható, így továbbra is használható mind oktatásra, mind gyakorlásra.
 • Részletek

  Tanuljunk meg együtt rajzolni!

  Minden gyermek életében eljön az idő, amikor elkezdi nyaggatni a szüleit, hogy mutassák meg neki, hogyan kell rajzolni.
  Eme oktató-fejlesztő társasjáték már a legkisebbeknek is segíthet megtanulni lerajzolni kedvenc ábráikat, nagyban megkönnyítve a szülő dolgát a rajztanításban - és nem mellesleg ezzel értékes szabadidőt szabadít fel. Ha pedig az alapok már megvannak, a tábla szinte korlátlan mennyiségben újrarajzolható, így továbbra is használható mind oktatásra, mind gyakorlásra. A DJECO név garancia a minőségre, így egyik eleme sem megy könnyen tönkre.

  A Djeco Step by Step játékkal remekül fejleszthető a kicsik kézügyessége és kreativitása, hiszen miután már elsajátították az alapokat, kiegészíthetik a mintákat, vagy akár teljesen mást is rajzolhatnak.

  További információ:

  Ajánlott kor: 3+
  Időtartam: Korlátlan
  Játékos szám: egyszerre 1 fő
  Rendeld meg most!

  Életkor 4+
  Játékosszám Egyéni és páros (1-2 fő)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Oktató-Fejlesztő
 • Cikkszám
  8320