Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Metal Earth Freightliner 114SD Teherautó

Metal Earth Freightliner 114SD Teherautó
6 490 Ft
Szerezz be egy fantasztikus Metal Earth modellt!
A Metal Earth Freightliner 114SD Teherautó tökéletes lézerrel kivágott darabjainak köszönhetően, egy precíz, aprólékosan felépített modellt alkothatsz meg, a saját két kezeddel.
Acél lapban helyeztek el minden egyes elemet, melyet ki kell törnöd és összeillesztened a megfelelő darabbal - természetesen csavarok és ragasztó használata nélkül!

 • Szerezz be egy fantasztikus Metal Earth modellt!


  A Metal Earth Freightliner 114SD Teherautó tökéletes lézerrel kivágott darabjainak köszönhetően, egy precíz, aprólékosan felépített modellt alkothatsz meg a saját két kezeddel.
  Minden egyes elemet egy acél lapban helyeztek el, melyet ki kell törnöd és összeillesztened a megfelelő darabbal - természetesen csavarok és ragasztó használata nélkül!

  Az elemek összerakásában segítségedre lehet a Metal Earth szerszámkészlet, melyben három darab különböző fogót találhatsz.

  Miután elkészültél a modell összerakásával, márcsak helyezd ki a szobád, irodád asztalára, szekrényére, és máris mindenki tekintetét odavonza.

  Fokozd még a látványt!

  Hogy igazán élvezhesd a kemény munka gyümölcsét, szerezz be egy napelemes forgó talpat, vagy a LED-es állványok egyikét, amivel hangulatos megvilágítást adhatsz egyik kedvenc modellednek!  A csomag tartalma: 3, az építmény elemeit tartalmazó lézervágott, kipattintható acéllap
  Az összeállított modell mérete: 10 x 2,7 x 4 cm
  Korosztály: 14 éven felüliek
  3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

  Kollekciók Járművek
 • Cikkszám
  502594