Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Csótánycsapda társasjáték

Csótánycsapda társasjáték
 • Csótánycsapda társasjáték
11 190 Ft
Izgalmas gyorsasági játék az egész családnak! Dobj a kockával és légy Te a leggyorsabb, aki lépre csalja a csótányt! Kapd el annyiszor, ahányszor csak tudod, és nyerd meg a játékot! Taktikázz ügyesen és tégy keresztbe játékostársaidnak ezzel előnyt szerezve magadnak, de vigyázz! Ők is megtehetik veled! Minden csapdába ejtett csótányért egy csótányzseton a jutalmad. A játék végén az lesz a nyertes, aki a legtöbb zsetont gyűjtötte csótánycsapda segítségével.
 • Részletek

  Izgalmas gyorsasági játék az egész családnak!

  Dobj a kockával és légy Te a leggyorsabb, aki lépre csalja a csótányt! Kapd el annyiszor, ahányszor csak tudod, és nyerd meg a játékot! Taktikázz ügyesen és tégy keresztbe játékostársaidnak ezzel előnyt szerezve magadnak, de vigyázz! Ők is megtehetik veled! Minden csapdába ejtett csótányért egy csótányzseton a jutalmad. A játék végén az lesz a nyertes, aki a legtöbb zsetont gyűjtötte csótánycsapda segítségével.  További információ:

  Ajánlott kor: 5+
  Játékosok száma: 2-4
  Játékidő: 20 perc
  A doboz tartalma: egy Hexbug nanobogár elemmel, egy 3D játéktábla, 24 mozgatható evőeszköz, 18 csótány zseton, egy dobókocka, 2 ajtó, egy játékleírás


  Rendeld meg most és kapd el minél többször a kis csótányt!  Életkor 4+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Családi
 • Cikkszám
  30183