Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Brain Games Ice Cool társasjáték

Brain Games Ice Cool társasjáték
 • Brain Games Ice Cool társasjáték
9 990 Ft
Három pingvindiák úgy döntött, hogy ők nem is annyira szeretnének órára menni - inkább szereznek egy kis halat! Azonban a folyosó-ügyeletes nagyon szemfüles és épp az ilyen diákokra specializálódott!

Próbáld ki a játékot, mely 2017-ben elnyerte "A társasjátékok Oscarját", Az év gyerek társasjátéka (Kiderspiel des Jahres) díjat!
 • Részletek

  Az Ice Cool egy újabb díjat zsebelt be, "a társasjátékok Oscarját", Az év gyerek társasjátéka (Kiderspiel des Jahres) díjat!
  Betekintés a díjátadó legemlékezetesebb pillanataiba:Az Ice Cool társasjáték a Brain Games 2016-os évének egyik legnagyobb dobása! Fergeteges társasjáték egyenesen a Pingvin Suliból!

  A SZTORI  Három pingvindiák úgy döntött, hogy ők nem is annyira szeretnének órára menni - inkább szereznek egy kis halat! Azonban a folyosó-ügyeletes nagyon szemfüles és épp az ilyen diákokra specializálódott!  Ilyet még nem láttál!

  A Brain Games az Ice Cool családi társasjáték megalkotásakor hihetetlenül innovatív, a társasjátékoktól szokatlan ötlettel állt elő. Az Ice Cool-ban ugyanis a bábuk nem lépnek, hanem pöccinteni kell őket! A négy játékosból három játékos szökésben van, az ő céljuk az ajtókon található halakból összeszedni az összeset, ami az ő színükkel megegyező. A negyedik játékos az üldöző, akinek a feladata, hogy elkapja a szökésben lévő pingvineket és elkérje tőlük az igazolványukat. Egy körnek akkor van vége, ha egy játékos összeszedte az összes halát, vagy ha a folyosó-ügyeletes összeszedte az összes többi játékos igazolványát.  Mitől olyan különleges?

  Célozz minél jobban, hiszen a halak begyűjtéséhez a megfelelő ajtók alatt kell átpöccinted pingvined. Ha pedig pont a melletted lévő szobában van a folyosó-ügyeletes, akkor igyekezz átugrani afölött a szoba fölött! Az Ice Cool nem csak játékmenetében, hanem tartozékaiban is különleges. A játéktábla több "dobozból" áll, amelyek a halakkal kapcsolódnak össze. A játék felállítása és összepakolása roppant egyszerű, hiszen ezek a "dobozok" pont akkora méretűek, hogy egymásba helyezhetők, így pikk-pakk össze tudod őket rakni!  További információ:

  Játékosok száma: 2-4
  Játékidő: 30 perc
  Ajánlott kor: 6+
  A játék tartalma:
  4 műanyag pingvin
  5 karton doboz (a szobák)
  16 hal
  45 halkártya
  4 szín emlékeztető kártya
  4 igazolványkártya


  Rendeld meg most és dobjátok fel a szürke hétköznapokat!  Életkor 6+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Családi
  Kiadás Brain Games
 • Cikkszám
  195168