Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Tactic iKNOW társasjáték

Tactic iKNOW társasjáték
 • Tactic iKNOW társasjáték
 • Tactic iKNOW társasjáték
 • Tactic iKNOW társasjáték
 • Tactic iKNOW társasjáték
Unod már a tipikus kvízjátékokat, ahol olyan kérdések vannak, amikről még csak hírből sem hallottál? Az igazi partijátékok izgalmára vágysz? Tedd próbára a Magyarországon most először elérhető iKNOW party és kvíz társasjátékot, ahol nem csak a tudás, de a vakmerőség is nagyban számít!
 • Részletek


  A Tactic games bebizonyította, hogy a kvízjátékok típusában is lehet újat és maradandót alkotni! Taktikai lehetőségeket és szemkápráztató eleganciát kölcsönöztek a játéknak. Nem féltek kihívást jelentő kérdéseket összeválogatni, ezzel inkább valóban az idősebb korosztályt célozva meg.  A végeredmény egy gyönyörű, izgalmas játék, ami méltán lesz dísze a baráti összejöveteleken az étkezőasztalnak!

  A kvízjátékok jellemző gyengéjét - hogy a két lábon járó, élő lexikon mindent visz, míg a többiek zavartan nevetgélve kulloghatnak csak a nyomában - egy ügyes licit rendszerrel, valamint egy „magabiztosság” függvényében kialakult válaszadási sorrend bevezetésével tüntette el.  A játékban 4 fő témacsoport található: világ, híres emberek, alkotások, események. Így mindenki meg fogja találni a maga érdeklődési területéhez közel álló feladványokat!  A magyar iKNOW 1600 kérdése nem csak tükörfordítása a finn eredetinek, hanem négyszáz kifejezetten hazai témájú kérdéssel tettük a játékot mindenki számára személyesebbé.  További információ:

  Ajánlott kor: 15+
  Játékosok száma: 2-6
  Játékidő: 45+


  Ha te is szeretnéd próbára tenni a műveltséged és a taktikai érzékedet akkor az iKNOW a te játékod lesz!  Életkor 12+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Hosszú (30-60 perc)
  Kategória Kvíz
  Kiadás Tactic
 • Cikkszám
  53818