Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Brainbox Bogyó és Babóca társasjáték

Brainbox Bogyó és Babóca társasjáték
A nagy népszerűségnek örvendő Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat, a szintén népszerű Brainbox társasjátéksorozat egyik legújabb tagja. A játék kisebb gyermekek számára egyszerre tökéletes memóriafejlesztő és felidézhetik a mese emlékezetes részeit. De persze most is, ahogy a többi Brainbox típus esetében is, a jó megfigyelőképességen és a memórián van a hangsúly.
 • Részletek

  A nagy népszerűségnek örvendő Bogyó és Babóca rajzfilmsorozat, a szintén népszerű Brainbox társasjátéksorozat egyik legújabb tagja.

  A játék kisebb gyermekek számára egyszerre tökéletes memóriafejlesztő és felidézhetik a mese emlékezetes részeit. De persze most is, ahogy a többi Brainbox típus esetében is, a jó megfigyelőképességen és a memórián van a hangsúly. Figyeld meg alaposan, jegyezz meg minél több infót a húzott kártyáról, de csak 10 másodperced lesz minderre. Dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám által meghatározott kérdésre! Ha jó megfigyelő vagy, a legtöbb kártya hozzád kerülhet ezáltal megnyerve a játékot.

  A játék tartalma:
  55 kártya
  1 kártya a szereplőkkel
  1 kártya a szabályokkal
  1 homokóra
  1 dobókocka

  4 éves kortól, 1-6 játékos számára ajánlott.
  A játékidő kb. 10 perc.

  Rendeld meg most!  Életkor 4+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Rövid (5-30 perc)
  Kategória Memóriajáték
 • Cikkszám
  93604