Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Blackrock Games - Aya társasjáték

Blackrock Games - Aya társasjáték
 • Blackrock Games - Aya társasjáték
 • Blackrock Games - Aya társasjáték
9 990 Ft
Egy rendkívüli utazásban lehet részed ebben a játékban amihez az is hozzátartozik, hogy változatos, lélegzetelállító tájakat, különleges állatokat tekinthetsz meg, miközben végigmész a pályán. Légy eszes, és kooperálva társaiddal készítsd el a legjobb fotót, amit megoszthatsz erről a rendkívüli kalandról! Az AYA játékban a lényeg, hogy társaiddal együttműködve minél több tájkép lapkát és állatosfotó zsetonokatösszegyűjts amiket aztán függőlegesen fel kell állítani, egymástól nem túl messze, pont mint a dominókat. A játék végén ezek egyértelműen egymásra dőlnek majd, egy lépcsős vízeséshez hasonlóan és felfedik a gyönyörű tájat, valamint állatokat. Hozz létre és fedezz fel minden alkalommal egy új világot, mikor családoddal és barátaiddal játszasz.
 • Részletek

  Lélegzetelállító állatok, tájak

  Egy rendkívüli utazásban lehet részed ebben a játékban amihez az is hozzátartozik, hogy változatos, lélegzetelállító tájakat, különleges állatokat tekinthetsz meg, miközben végigmész a pályán. Légy eszes, és kooperálva társaiddal készítsd el a legjobb fotót, amit megoszthatsz erről a rendkívüli kalandról!  Isten hozott a víz istennője, Aya világában!

  Az AYA játékban a lényeg, hogy társaiddal együttműködve minél több tájkép lapkát és állatfotó zsetonokat összegyűjts amiket aztán függőlegesen fel kell állítani, egymástól nem túl messze, pont mint a dominókat.

  A játék végén ezek egyértelműen egymásra dőlnek majd, egy lépcsős vízeséshez hasonlóan és felfedik a gyönyörű tájat, valamint állatokat. Hozz létre és fedezz fel minden alkalommal egy új világot, mikor családoddal és barátaiddal játszol.  A játék tartalma:

  16 kerek tájkép lapka
  156 fából készült folyó -dominók
  25 állatos fotó zseton
  15 téglalap alakú tájkép-fotó zseton
  10 újraindító zseton
  10 perces homokóra


  További információ:

  Ajánlott kor: 8+
  Játékidő: 30 perc
  Játékosok száma: 2-5
  Rendeld meg most és kezdődhet a kaland!  Életkor 8+
  Játékosszám Közös (2 és felette)
  Játékidő Hosszú (30-60 perc)
  Kategória Party
  Kiadás Blackrock
 • Cikkszám
  ACT005AY